Grote kleurrijke high-end kunstbomen

1 oktober 2024

𝐊𝐥𝐞𝐮𝐫! ☔️Op deze natte, grijze dinsdagmiddag is een beetje kleur zeer welkom. Daarom hierbij een kijkje in onze bonte keuken: kantoor en showroom in één. Een creatieve plek waar we onze high-end kunstplanten en -bomen graag om ons heen verzamelen. Onze superrealistische Acer bomen met zijden blad bijvoorbeeld.

Kleurrijk

Deze gekleurde reuzen zijn 3 meter 20 hoog. De warmrode variant is een echte herfst topper. De blaadjes hebben een prachtig verloop van wijnrood naar karmijnrood. De voorjaarsvariant heeft juist frisgroene blaadjes waardoor het lijkt alsof ze net zijn ontloken. Ook zo’n vrolijke voorjaarsvlinder is onze roze kunstbloesemboom van 3 meter 20. 

Mooie stam met stevige basis

De bomen hebben allemaal een stam die niet van echt te onderscheiden is. Aan de onderkant zit een stevige metalen plaat waardoor ze uiterst stabiel staan. De boom kan met plaat en al in een mooie pot zodat het geheel op de gewenste hoogte komt. De takken zijn naar eigen smaak te stylen. Team Coolplant komt dit graag voor je doen maar je kunt hier ook prima zelf mee aan de slag! Wil je ook zo’n vrolijke boom of misschien een andere variant? Kijk in onze webshop en neem gerust en vrijblijvend contact met ons op.

#duurzaam #kunstboom #groenewerkplek #kunstplantengroothandel #snertweer

Terug naar overzicht

Bekijk onze groene wanden!