het team van coolplant

Van links naar rechts: Rinze, Janien, Lennard, Annelies, Sandor en op de voorgrond Oliva. 

Gedreven en enthousiast, dat zijn we allemaal. Met hart voor de zaak én de klant. Rinze en Lennard zijn de eigenaren van coolplant. Twee ervaren ondernemers met verschillende, aanvullende karakters, maar met dezelfde visie. 

Annelies is onze duizendpoot-office-manager en kent alle ins en outs van het bedrijf. Janien zet haar creative blik als styliste in voor ontwerpen met kunstplanten en boeketten. Sandor zou je zomaar eens kunnen aantreffen als hij jouw nieuwe kunstboom komt installeren. En onze honden Oliva en Storm (niet op de foto) zijn onze trouwste fans!

hollandse leeuwen

Logo The Lions TC yellow black white Meer Wit.jpg

Hollandse leeuwen staan natuurlijk voor de oranje handelsgeest, kwaliteit en ondernemerschap. Wereldwijd staan (wij) Nederlanders bekend als betrouwbare handelspartners met een hoog kennisniveau. Die waarden houden we bij coolplant hoog in het vaandel!

De namen van de twee coolplant-ondernemers vertegenwoordigen ook twee leeuwen: Rinze de Leeuw en Lennard Duijvestijn (Lennard betekent 'dappere leeuw'). Daarom besloten zij hun handelsbedrijf The Lions Trading Company te noemen. Coolplant valt onder de vlag van The Lions

Grom...

werken bij coolplant

Spreekt coolplant je aan en wil je ons team komen versterken? Leuk!

Wij houden doorlopend onze ogen open voor nieuwe collega's. Als je bijvoorbeeld ervaring hebt met sales en dan ook nog in onze branche, dan nodigen wij je zeker uit voor een gesprek.

Bij coolplant kijken we eerst naar je menselijke kwaliteiten en capaciteiten. Hoe sta je in het leven, wat straal je uit, houd je van aanpakken en kun je omgaan met verantwoordelijkheden. Daarna komt je opleiding en ervaring. En niet onbelangrijk is de mening van anderen die met jou gewerkt hebben.

Dus als je interesse hebt om bij het coolste bedrijf te werken, laat het ons weten!

Bekijk onze openstaande vacatures