Siergras in terrazzo

13 december 2019

Voor de nieuwe showroom van Superkeukens Groningen, onderdeel van Kapenga Wonen, leverden wij grote terrazzo vazen met mooie hoge siergrassen.

De combinatie van deze vazen met siergras levert een slanke en tegelijkertijd robuuste uitstraling op die goed past in een showroom. Zowel de vazen als de grassen zijn in verschillende formaten en varianten te verkrijgen. De opdrachtgever koos voor een strakke vromgeving met de warmte van groen gras. Bij de twee entrees van de winkel staan twee grotere vazen in een taps model, met 180 cm hoog gras. De potten zijn afgewerkt met lichtgrijze (split)steentjes.

Coolplant helpt je bij het kiezen van de juiste plant en pot voor jouw specifieke situatie! Vervolgens essmbleren wij de producten zodat alles op het juiste moment klaar staat. Kwaliteit op tijd!

 

Terug naar overzicht
blijf op de hoogte

schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, inspiratie en aanbiedingen! Elke editie de vaste rubriek 'Real Fake News' Nepnieuws over echte kunstplanten.

direct inschrijven
creatief en betrokken

hierom kies je voor coolplant

Eigen ontwikkeling en productie

Duurzame productie van levensechte kunstplanten en kunstbomen in eigen beheer

Levering en uitvoering

Direct bestellen, van idee tot ontwerp, van levering tot uitvoering. Je kunt het gehele traject aan ons overlaten!

Creatief en betrokken

Met groene vingers, oog voor schoonheid en hart voor creativiteit maken we graag een ontwerp voor jouw kantoor, winkel of etalage

Duurzamer dan echte bomen en planten

Een deel van onze opbrengst wordt besteed aan het planten van ├ęchte bomen