Productie nieuwe coolplants

10 februari 2019

Na ons drukke verkoopseizoen en de laatste afhandeling van de verkoop van ons voormalig bedrijf Catwalk Mannequins richten we ons volledig op de productie van nieuwe coolplant collecties. Per 1 oktober zijn wij online zichtbaar en start onze marketing. Wij kunnen niet wachten!

Bij de lancering van coolplant ligt de nadruk op het continu vergroten van ons assortiment en de ontwikkeling en productie van nieuwe producten. Vorige maand bezochten wij onze belangrijkste fabrieken om de ontwikkelingen en processen op elkaar af te stemmen. Omdat wij zelf van a tot z betrokken zijn bij de ontwikkeling, productie, logistiek, verkoop en uitvoering hebben wij optimale sturing over het eindresultaat.

Terug naar overzicht
blijf op de hoogte

schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, inspiratie en aanbiedingen! Elke editie de vaste rubriek 'Real Fake News' Nepnieuws over echte kunstplanten.

direct inschrijven
creatief en betrokken

hierom kies je voor coolplant

Eigen ontwikkeling en productie

Duurzame productie van levensechte kunstplanten en kunstbomen in eigen beheer

Levering en uitvoering

Van idee tot ontwerp, van levering tot uitvoering. Je kunt het gehele traject voor jouw interieurbeplanting aan ons overlaten!

Creatief en betrokken

Met groene vingers, oog voor schoonheid en hart voor creativiteit maken we graag een ontwerp voor jouw kantoor, winkel of etalage

Duurzamer dan echte bomen en planten

Een deel van onze opbrengst wordt besteed aan het planten van ├ęchte bomen