Catwalk + geluidBuro = ?

14 december 2018

Ondernemers Rinze de Leeuw (Catwalk Mannequins) en Lennard Duijvestijn (het geluidBuro) gaan samen verder met nieuwe business: coolplant. Een interview.

Wat gaan jullie precies doen?

Lennard: we beginnen een bedrijf in kunstbomen, kunstplanten en kunstbloemen! En dan niet alleen 'platte' handel, maar ook met veel creativiteit. We bemoeien ons met de ontwikkeling én de uitvoering en zitten vol ideeën voor nieuwe producten en toepassingen. 
 

Hoe zijn jullie op kunstplanten gekomen?

Rinze: Vanuit mijn achtergrond, waarin ik producten leverde aan retailbedrijven kwam ik al steeds meer vraag naar kunstplanten tegen. Lennard had vanuit zijn netwerk contacten met (interieur)architecten, horecabedrijven en hotels. We konden dus ons eigen netwerk aanspreken. Ook het creëren van meer groene plekken en de creativiteit die we kunnen inzetten sprak ons aan. 

Lennard: Het was even zoeken, maar uiteindelijk heel logisch. We kregen positieve feedback op onze ideeën. Het idee groeide om ons heen en we kregen er steeds meer zin in.
 

Was het tijd voor iets anders?

Beiden, in koor: Ja!
 

Wilden jullie vooral iets samen doen?

Lennard: Daar zit zeker een grote motivatie voor dit nieuwe avontuur. Al sinds we elkaar kennen, nu ruim tien jaar geloof ik, spelen we met het idee dat we ooit iets samen zouden gaan opzetten.
 

Wat maakt jullie samenwerking bijzonder?

Rinze: We zijn totaal verschillende personen met hele eigen karakters, maar op meta-niveau denken we precies hetzelfde over dingen. We weten exact wat we aan elkaar hebben, wat onze zwakke punten zijn en waar onze kracht ligt. Die zwaktes en kwaliteiten respecteren we van elkaar waardoor we beiden het beste uit onszelf kunnen halen.

Terug naar overzicht