kunstplanten voor jouw kantoor of winkel

Op kantoor, in een entreeruimte of atrium, een winkel of hotelkamer, kunstplanten maken elke ruimte fijner om in te verblijven. Wat dacht je van een prachtige kunstpalm van 240 cm in die ene hoek, of op elke tafel een klein kunst vetplantje. Of vraagt die hoge ruimte meer om hangende kunstvarens aan het plafond?

creatief en betrokken

hierom kies je voor coolplant

Eigen ontwikkeling en productie

Duurzame productie van levensechte kunstplanten en kunstbomen in eigen beheer

Levering en uitvoering

Direct bestellen, van idee tot ontwerp, van levering tot uitvoering. Je kunt het gehele traject aan ons overlaten!

Creatief en betrokken

Met groene vingers, oog voor schoonheid en hart voor creativiteit maken we graag een ontwerp voor jouw kantoor, winkel of etalage

Duurzamer dan echte bomen en planten

Een deel van onze opbrengst wordt besteed aan het planten van échte bomen

Kunstplanten in jouw winkel, kantoor of etalage

Zit ‘jouw’ kunstplant er niet tussen?

Laat het ons weten! We leveren nog veel meer kunstplanten dan hier op de website is te zien. Wil je graag een voorstel voor een of meer planten inclusief pot of bak, geïntegreerd in het interieur? Dan doen wij graag een maatwerk voorstel!

duurzame kunstbomen en kunstplanten

Bij het woord ‘kunstplanten’ denken de meeste mensen niet direct aan natuurvriendelijk en duurzaamheid. Toch zijn onze kunstbomen en kunstplanten nu al duurzamer dan echte planten. Voor elke kunstboom of kunstplant die bij ons gekocht wordt, gaat een gedeelte van de opbrengst naar echte bomen. Hiervoor zijn wij partner geworden van Trees for All.

meer over duurzame kantoorplanten