kunst siergrassen

Veel van onze kunstgrassen hebben prachtige pluimen of bloemen, anderen zijn mooi in hun eenvoud van bijvoorbeeld gestreept riet, zoals zebragras. Kunstsiergrassen staan mooi in een losse pot, maar doen het ook goed in een serie. Een rij grassen achter elkaar in een lange bak, of een heel ‘grasveld’ als daar genoeg ruimte voor is.

perfect voor interieurbeplanting

hoge kunst siergrassen als room-divider

Hoge siergrassen zijn goed in te zetten als room-dividers in kantoren en winkels. De kunstgrassen zijn aan de onderzijde ‘dichter’ en naar boven toe steeds meer open en lichter, waardoor een afscheiding natuurlijker aanvoelt dan een hele gesloten divider. Hierdoor staan kunst siergrassen ook mooi voor ramen en bij entrees.

neem contact op
creatief en betrokken

hierom kies je voor coolplant

Eigen ontwikkeling en productie

Duurzame productie van levensechte kunstplanten en kunstbomen in eigen beheer

Levering en uitvoering

Direct bestellen, van idee tot ontwerp, van levering tot uitvoering. Je kunt het gehele traject aan ons overlaten!

Creatief en betrokken

Met groene vingers, oog voor schoonheid en hart voor creativiteit maken we graag een ontwerp voor jouw kantoor, winkel of etalage

Duurzamer dan echte bomen en planten

Een deel van onze opbrengst wordt besteed aan het planten van ├ęchte bomen

duurzame kunstbomen en kunstplanten

Bij het woord ‘kunstplanten’ denken de meeste mensen niet direct aan natuurvriendelijk en duurzaamheid. Toch zijn onze kunstbomen en kunstplanten nu al duurzamer dan echte planten. Voor elke kunstboom of kunstplant die bij ons gekocht wordt, gaat een gedeelte van de opbrengst naar echte bomen. Hiervoor zijn wij partner geworden van Trees for All.

meer over duurzame kantoorplanten