groene plantenwanden op maat

Coolplant levert en maakt groene kunstwanden binnen inspiratiethema’s zoals Frames, Mos, Urban Park, en Custom. Deze groene wanden hebben elk hun specifieke uitstraling en worden elk op maat gemaakt met losse planten en los insteekmateriaal of panelen. Heb je een specifieke sfeer in gedachten? Geen probleem, dan maken we daar een ontwerp voor!

Omdat elk project en elke plek een andere invulling vergt, zowel qua uitstraling als qua budget, bieden we de groene wanden in verschillende kwaliteiten aan.

plantenwand op jouw buitengevel of festivalterrein

Onze groene wanden maken elke omgeving organisch groen

Naast de maatwerk groene wanden heeft coolplant een heel praktisch product om grote oppervlaktes te kunnen voorzien van een groene afwerking. De toepassingen zijn legio: grote wanden in (bedrijfs)hallen, buitengevels, bouwhekken, festivalterreinen. Coolplant maakt elke omgeving organisch groen!

neem contact op
creatief en betrokken

hierom kies je voor coolplant

Eigen ontwikkeling en productie

Duurzame productie van levensechte kunstplanten en kunstbomen in eigen beheer

Levering en uitvoering

Direct bestellen, van idee tot ontwerp, van levering tot uitvoering. Je kunt het gehele traject aan ons overlaten!

Creatief en betrokken

Met groene vingers, oog voor schoonheid en hart voor creativiteit maken we graag een ontwerp voor jouw kantoor, winkel of etalage

Duurzamer dan echte bomen en planten

Een deel van onze opbrengst wordt besteed aan het planten van ├ęchte bomen

duurzame kunstbomen en kunstplanten

Bij het woord ‘kunstplanten’ denken de meeste mensen niet direct aan natuurvriendelijk en duurzaamheid. Toch zijn onze kunstbomen en kunstplanten nu al duurzamer dan echte planten. Voor elke kunstboom of kunstplant die bij ons gekocht wordt, gaat een gedeelte van de opbrengst naar echte bomen. Hiervoor zijn wij partner geworden van Trees for All.

meer over duurzame kantoorplanten